ΑνακοινώσειςΕκδηλώσειςΕπιστολέςΕφημερίδαΝόμοι - ΕγκύκλιοιΣάτιραΣυναντήσεις
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
     
Ξεκινά το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας από την Περιφέρεια Αττικής
17/07/2012 12:47:57

Tην 1η Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις των ανέργων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για τον δικαιούχο φορέα ΔΗΩ – Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων για δράσεις που θα υλοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ανατολικής Αττικής, Κεντρικού, Βορείου, Νοτίου και Δυτικού ΤομέαΟι ειδικότητες και η διαδικασία των αιτήσεων περιγράφονται αναλυτικά στις προκηρύξεις. Για την Περιφέρεια Αττικής θα προσληφθούν συνολικά 30 ωφελούμενοι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΠΕΝΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε συνέχεια της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής (Συμπράττων Φορέας) με τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης  Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ» (Δικαιούχος Φορέας) στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» σας ενημερώνουμε ότι ο Δικαιούχος Φορέας θα προχωρήσει στην πρόσληψη ωφελουμένων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρεται ο αριθμός των θέσεων που προκύπτουν ανά  Περιφερειακή Ενότητα.

Περιφερειακή Ενότητα

Αριθμός Θέσεων

Κεντρικός Τομέας

5 άτομα

 

Βόρειος Τομέας

5 άτομα

Νότιος Τομέας

5 άτομα

Δυτικός Τομέας

5 άτομα

Ανατολική Αττική

10 άτομα

 

 

Ολόκληρες οι προκηρύξεις (με τις ειδικότητες) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου Φορέα www.dionet.gr, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr.

 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:

α) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www. dionet.gr)

β) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και

γ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

 

Η υποβολή των αιτήσεων για την παραπάνω Πράξη θα γίνεται είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του Δικαιούχου στην διεύθυνση Αριστοτέλους 38, 10433 Αθήνα υπ’ όψιν κας Κατερίνας Κουρουνάκου είτε αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στην ίδια ως άνω διεύθυνση (ωράριο υποβολής των αιτήσεων 8:30 – 16:30).

 

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Από 01/07/2012 έως τις 10/07/2012 (πληροφορίες εντός των προκηρύξεων).

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 82 24 384

Ε- MAIL: info@dionet.gr

Το Πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.