ΑνακοινώσειςΕκδηλώσειςΕπιστολέςΕφημερίδαΝόμοι - ΕγκύκλιοιΣάτιραΣυναντήσεις
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
     
Έπαινος στον Δήμαρχο Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτη
17/07/2012 12:51:18

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασιμάτη, είχαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Τριτέκνων Πειραιά και Νήσων την Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 στο Δημαρχείο.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε πολύ θερμό και εγκάρδιο κλίμα με τους Τρίτεκνους να ευχαριστούν εκ βαθέων τον κ. Κασιμάτη για την πολυποίκιλη προσφορά του στους Τρίτεκνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός των άλλων, ο Δήμος Κορυδαλλού παραχωρεί δωρεάν στο Σύλλογο Τριτέκνων Πειραιά και Νήσων τα γραφεία που στεγάζεται, επί της οδού Σκουφά, και τα μέλη του Δ.Σ. το υπογραμμίζουν οποτεδήποτε καθίσταται δυνατό.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η Πρόεδρος, Ευαγγελία Σαράντη-Μάργαρη, παρέδωσε στον Σταύρο Κασιμάτη έπαινο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Σύλλογο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

"Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Αυτό το απλό χαρτί που σας προσφέρουμε, κρύβει μέσα του παιδικά χαμόγελα, ανακούφιση για το γονιό, ευγνωμοσύνη, αισιοδοξία για το μέλλον και το πιο θερμό "ευχαριστώ" μας.

Οι Τρίτεκνοι του Πειραιά, αναγνωρίζουμε την ουσιαστική και ποικιλότροπη στήριξή σας, που αποτελεί την βάση για το έργο που επιτελούμε.

Για την μεγάλη οικογένεια των Τριτέκνων του Πειραιά,
Με βαθύ σεβασμό,

Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Μάργαρη-Σαράντη"