ΑνακοινώσειςΕκδηλώσειςΕπιστολέςΕφημερίδαΝόμοι - ΕγκύκλιοιΣάτιραΣυναντήσεις
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
     
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
11/03/2016 09:14:09

ΣΤΙΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΩΡΑ 17.00, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ \"ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ\", Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ , ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ 2015
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015
  • ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2016

ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΡΥΖΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ, ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ DEMO CU, ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΡΙΟ ΓΑΒΡΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΠΟΤ ΚΑΙ ΟΠΟΤΤΕ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΒΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

ΕΓΙΝΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ-ΣΑΡΑΝΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟ 10ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ. ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΟΔΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ECDL ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΑMIΑΣ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑΣ.

ΤΕΛΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΟΝΕΑ" ,ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ".

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΩΡΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΑΞΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ