ΑνακοινώσειςΕκδηλώσειςΕπιστολέςΕφημερίδαΝόμοι - ΕγκύκλιοιΣάτιραΣυναντήσεις
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
     
 
Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η εκδήλωση με θέμα 'ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ'
14/05/2016 11:06:47

Όπως είχαμε ανακοινώσει προ εβδομάδων στο site του συλλόγου και δια τηλεφώνου τα ενεργά (οικονομικώς τακτοποιημένα) μέλη, η εκδήλωση με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ» πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

 

Στις 7 Μαΐου 2016 μαζευτήκαμε στο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια και παρακολουθήσαμε το αξιότιμο μέλος μας και έμπειρο νοσηλευτή –διασώστη, κύριο Γεώργιο Ίντα να εξηγεί πώς , με ψυχραιμία, να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο σε περιπτώσεις ανάγκης, όπως πνιγμό, ηλεκτροπληξία, επιληψία, εγκεφαλικό, λιποθυμία, ανακοπή κ.α.

 

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ρωτήσει απορίες…

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, προσφέρθηκε κέρασμα και μοιράστηκαν αναμνηστικά ανοιξιάτικα, πασχαλινά και ρόδα για τη γιορτή της μητέρας (8/5).

 

Εδώ, η αντιπρόεδρος Μαρία Τυράκη- Σταυράκη (αριστερά), η ταμίας μας Κατερίνα Σκαρτάδου (μεσαία) και η σύζυγος του Προέδου (δεξιά).

 


Εδώ, ο κύριος Ίντας με τον Πρόεδρο, Ιωάννη Χαρίση….
 

Την εθελοντική πράξη του κυρίου Ίντα ευχόμαστε κι άλλα μέλη του συλλόγου να την μιμηθούν και να προσφέρουν λίγο από το χρόνο και τις γνώσεις τους, ώστε όλοι μαζί, στα πλαίσια της συμμετοχικότητας και συνεισφοράς, να βγούμε κερδισμένοι.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!